Istorijos perrašymas ir Trečias pasaulinis: Lukašenka pažėrė naujų „perliukų“ apie Ukrainą  ()

Savarankiškai pasiskelbęs Baltarusijos prezidentas vėl paskelbė seriją idiotiškų pareiškimų apie karą Ukrainoje. Žinoma, Lukašenka jį pavadino „konfliktu“, kaip rašoma Kremliaus metodikos knygoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Baltarusijos žiniasklaida pranešė, kad A. Lukašenka skubėjo į susitikimus su Sankt Peterburgo gubernatoriumi Aleksandru Beglovu. Jis negalėjo sugalvoti nieko „geresnio“, kaip kalbėti apie Trečiąjį pasaulinį karą Ukrainos kontekste, rašo „24 kanalas“.

„Matome, kad šiandien „naciai“, „fašistai“ ir kitos šiukšlės, destruktyvios jėgos bando „perrašyti istoriją“, „paneigti“ mūsų bendrą indėlį į didžiąją pergalę ir pateisinti savo nusikalstamus to meto, taip pat ir šiandienos veiksmus. Dėl „konflikto“ Ukrainoje jie velka mus visus į Trečiąjį pasaulinį karą“, - sugalvojo Lukašenka.

Jis ciniškai pareiškė, kad jiems nepasisekė tada, o dabar juo labiau nepasiseks. Tačiau save vadinantis Baltarusijos prezidentu nepasakė, kas yra tie efemeriški „jie“. Lukašenka „pamiršo“ nurodyti, ką laiko „naciais“ ar „fašistais“, neapgalvotai kartodamas Kremliaus propagandą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(35)
(-31)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: