„Reikia ruoštis blogiausiam“. Izraelio armijos karininkas skelbia, ką reiškia Švedijos gynybos ministro pareiškimas (Video)  ()

Vakarai turi būti pasiruošę užsitęsusiam karui Ukrainoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neseniai Švedijos gynybos ministras Paulas Jonssonas pareiškė, kad Vakarai turi būti pasiruošę užsitęsusiam karui Ukrainoje. Šia tema pasisakė Izraelio armijos atsargos karininkas, karo istorikas Grigorijus Tamaras, pabrėžęs, kad visada reikia ruoštis blogiausiam, nes tai yra pagrindinis karinio meno principas.

„Reikia vadovautis tuo, kad scenarijus bus minimaliai patogus tai pusei, kuri jam ruošiasi“, – sakė ekspertas interviu su Vasilijumi Golovanovu, kurį galima peržiūrėti „YouTube“ „Golovanov“ kanale.

Tačiau tuo pat metu Tamaras atkreipė dėmesį į veiksnius kurie iš tikrųjų nulems karo Ukrainoje trukmę: kiek įtikinama bus Ukrainos ginkluotųjų pajėgų sėkmė fronte, koks greitas ir niokojantis Ukrainos kontrpuolimas bus rusams ir visai Rusijos visuomenei.

 

„Visai gali būti, kad įvyks taip, kaip buvo Rusijos ir Japonijos kare bei Pirmajame pasauliniame kare, karo spaudimo Rusijos visuomenei rezultatas taps nepriimtinu“, – pažymėjo karo istorikas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(52)
(2)
(50)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: