„Politico“: JAV slapta ruošiasi visiškam fiasko Ukrainoje. Kas nutiko?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

donatasv 2023-04-25 22:34
Aš ir netikiu, kad atsikovos visas teritorijas bet prisiminus karo pradžią vis išlieka ta netikėtumo laukimas. Rusas karo pradžioje visada pralošinėja, bet laikui bėgant pradeda tiestis. Šiuo atveju dar minusas ukrainai visiškas nepatogus reljefas plius pult reik visame tame.
kestutisz 2023-04-25 23:36
Na, čia reikia nepamiršti, kad "rusas" tada tais atvejais kur išlošdavo ir "rusas" dabar yra labai skirtingi dalykai. Tie patys ukrainiečiai buvo labai rimta armijos (ir armijos aprūpinimo technika) dalis.
empti 2023-04-26 07:32
apie Ukrainos "kontrpuolimą" mūsų "geroji" propaganda kalba jau nuo 2022 rudens. O kaip nieko nevyksta, taip nevyksta. kas savaitę "rekordiniai" pristatymai į Ukrainą, tačiau frontas lėtai, bet slenkasi į ... Ukrainos pusę. Tad panašu, kad tai Ukraina išseko besekindama rusiją, ne atvirkščiai.
cave_dweller 2023-04-26 08:59
Ar Ukraina turi nuostolių? Žinoma. Ar išseko? Nemanau. Dalis vakarų siunčiamos ginkluotės ir įrangos naudojama ir žinoma kažkiek prarandama, kita dalis kaupiama. Dešimtys tūkstančių karių ruošiami tiek kitose šalyse partnerėse tiek pačioje Ukrainoje. Visa ta jėga akumuliuojama. Ukraina negali sau leisti pradėti per anksti, nepakankamai pasiruošti kontrpuolimui. Tai galimai vienintelė proga pakeiti karo eiga ir išstumti rusus. PS skaityti "Politico", savęs negerbti. Šiame stipriai kairės pakraipos leidinyje buvo ne kartą paistoma,kad reikia neerzinti Rusijos, netiekti Ukrainai ginkluotės nes tai beprasmiška, reikia tartis dėl taikos darant dideles nuolaidas iš Ukr. pusės ir t.t.
UTF16 2023-04-26 12:43
Mandras pranešimas „ateityje visaip gali būti“. Kam jau kam, bet visiškai sėkmei ruoštis nelabai nereikia, ruoštis visada reikia visiškam fiasco.