„B##$%k! Pi#@#$%!“ Skelbia video apie rusų beprotybę Donecke (Video)  (2)

Donecke Rusijos kariškiai nesislėpdami šaudo į civilius gyventojus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija okupuotas teritorijas pavertė zona, kurioje daro, ką nori. Donecke Rusijos Federacijos kariškiai nesislėpdami šaudo į civilius gyventojus.

Balandžio 25 dieną apie vieną iš tokių incidentų papasakojo okupuoto miesto gyventoja.

Moteris pro savo buto langą nufilmavo vyrą, nukentėjusį nuo neadekvataus rusų kario veiksmų. Vaizdo įraše matyti ant žemės sėdintis vyras kruvina koja. Jis vienas, niekas jam nepadeda. Tik šalia esančios parduotuvės pardavėjai išsigandę iš tolo žiūri į sužeistąjį.

„Niekšai! „Kolbiko parduotuvė“. Jie šaudo. S^%&*% kariai! Pi#@#$%!“ – kalba susijaudinusi liudininkė.

Incidentas įvyko Donecko Kuibyševskio rajone – tai vakarinė miesto dalis. Vaizdo įrašo autorė pažymėjo, kad jai nepavyko susisiekti su vietos „policija“, kad praneštų apie nusikaltimą.

 

Atsargiai gatvėje. B##$%k! Pi#@#$%! Ateina karys ir šaudo žmonėms į kojas. Prie parduotuvės „Kolbiko“ vyrui šovė į koją, ji kabėjo. Buvo daug kraujo. Aš skambinau į pagalbos tarnybas, niekas nekelia ragelio“, – rašė liudininkė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(23)
(1)
(22)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)

Susijusios žymos: