[ŽT] 30% sumažėjo kariuomenės nuostoliai: britų žvalgyba skelbia, kas nutiko Ukrainoje  ()

Kasdieniai V. Putino armijos nuostoliai Ukrainoje sumažėjo: britų žvalgyba rado priežastį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Balandžio mėnesį vidutinis Rusijos Federacijos dienos nuostolių lygis Ukrainoje sumažėjo 30 proc., palyginti su ankstesniais mėnesiais.

Balandžio 25 d. Didžiosios Britanijos gynybos ministerijos spaudos tarnyba paskelbė tezes apie kasdieninius Rusijos kariuomenės nuostolius Ukrainoje. Jei dar kovą RF kariuomenė mūšio lauke kasdien prarasdavo daugiau nei 700 žmonių, tai balandį šie skaičiai buvo mažesni – apie 500.

 

Tokius duomenis pateikia Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinis štabas. Tuo pačiu metu Didžiosios Britanijos žvalgyba negali patvirtinti ar paneigti šių skaičių, tačiau jie teigia, kad bendra tendencija yra teisinga. Ekspertai mano, kad Rusijos Federacijos nuostoliai sumažėjo 30 proc., nes 2023 metų žiemą Rusijos gynybos ministerija bandė pradėti naują puolimą, kuris buvo nesėkmingas.

 

Nuo kovo pabaigos priešo kariuomenė daugiau perėjo į gynybinius mūšius, sutelkdama dėmesį į galimą Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(31)
(13)
(18)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: