Ukraina sprogsta iš pykčio: Kyjive nufilmuotas video sukėlė didžiulį skandalą, reikalaujama surasti šį vyrą (Video)  (1)

Vyras neigė suverenių Ukrainos sienų egzistavimą ir pareiškė, kad ne Rusija pradėjo karą prieš ukrainiečius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internete kilo naujas skandalas dėl vieno iš Maskvos patriarchato (UOC-MP) darbuotojo pareiškimų. Vaizdo įrašą įrašė „5 kanalo“ žurnalistai, po to jis buvo plačiai išplatintas socialiniuose tinkluose. Paskelbtoje medžiagoje prie mikroautobuso vairo sėdintis vyras vardu Andrejus, tiesiogiai susijęs su UOC-MP, Krymą vadina rusišku, taip pat neigia Ukrainos, kaip nepriklausomos valstybės, egzistavimą.

„Krymas yra rusiškas... Ar yra tokia valstybė - Ukraina? Ar ji užregistruota?“ – sako vyras.

Jis taip pat neigė suverenių Ukrainos sienų egzistavimą ir pareiškė, kad ne Rusija pradėjo karą prieš ukrainiečius. Dėl Rusijos įsiveržimo į Ukrainą jis kaltino žydus.

„Ne Putinas tai pradėjo, o jie pradėjo“, – sakė jis.

 

O į klausimą, kas Ukrainoje paleidžia raketas, vyras sakė: „Tai yra karas, kare, kaip sakoma, žmonės miršta, ką čia padarysi“.

Vaizdo įrašas sukėlė didžiulį skandalą internete. Vartotojai reikalauja surasti vyrą ir paduoti jį į teismą. Dalis auditorijos darė prielaidas, kad istorijos herojus galėjo teikti pagalbą Rusijos kariams, taip pat ir nukreipti raketas į objektus Kyjive.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(29)
(-22)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: