[ŽT] Turkija skelbia oficialų pranešimą apie Erdogano sveikatą  ()

Turkijos prezidento partija ryžtingai paneigia spaudoje paskelbtą informaciją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Turkijos prezidento Recepo Tayyipo Erdogano partija paneigė gandus, kad jį ištiko širdies smūgis.

Apie tai anksčiau pranešė žiniasklaida. Anot naujienų agentūros „Anadolu“, Teisingumo ir plėtros partijos lyderio pavaduotojas ir atstovas Omeras Celikas teigė, kad gandai apie tariamą R. T. Erdogano širdies smūgį yra „amorali melaginga naujiena“.

Celikas pabrėžė, kad R. T. Erdoganas toliau vykdo savo oficialias pareigas ir po vienos dienos pertraukos grįš prie numatyto darbo grafiko.

Tuo pat metu R. T. Erdogano spaudos tarnybos vadovas Fahrettinas Altunas taip pat paneigė gandus apie rimtas R. T. Erdogano sveikatos problemas.

 

„Mes ryžtingai atmetame šiuos nepagrįstus teiginius apie prezidento sveikatą. Rytoj prezidentas nuotoliniu būdu dalyvaus atominės elektrinės atidaryme. Jokia dezinformacija nepakeis fakto, kad Turkijos žmonės – su savo lyderiu Erdoganu bei jo partija – keliauja į pergalę gegužės 14-osios rinkimuose“, – sakė pašnekovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(7)
(-5)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: