Beprotiški skaičiai! Rusija pasiuntė į Ukrainą 370 000 karių su 5 900 vienetų sunkiosios technikos  ()

Rusija kovai su Ukraina yra dislokavusi net 48 brigadas ir 122 pulkus, o okupacines pajėgas sudaro apie 315 dalinių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prieš Ukrainą kovoja beveik 370 000 Rusijos karių su 5 900 vienetų sunkiosios ginkluotės.

Ukrainos gynybos ministerijos karinės žiniasklaidos centro duomenimis, ilgalaikiai Kremliaus planai nesikeičia – priversti Ukrainos vadovybę derėtis.

Gynybos ministerijos teigimu, šiuo tikslu okupantai artimiausiu metu sutelks pastangas vykdyti puolimą, kad išstumtų gynybos pajėgas iš svarbių Donecko srities centrų.

Taigi, pagrindinis priešo tikslas išlieka Bachmutas, t. y. visiška šio miesto kontrolė, taip pat priešas toliau bandys užimti kitus regiono miestus – Avdijivką ir Marjinką.

„Tuo pat metu priešo puolimas iš Baltarusijos pusės artimiausiu metu atrodo labai mažai tikėtinas. Tačiau agresorius ir toliau taikysis į civilinės ir karinės infrastruktūros objektus Ukrainoje, grasindamas masiniais raketų smūgiais. Taigi, Rusija tęsia visapusišką ginkluotą agresiją ir, remiantis naujausia informacija, neatsisako planų sunaikinti Ukrainą kaip nepriklausomą valstybę“, – rašoma pranešime.

 

„Naujausiais duomenimis, Rusija į kovines operacijas prieš Ukrainą metė net 48 brigadas ir 122 pulkus, okupacinės pajėgos turi apie 315 dalinių. Iš viso priešas prieš Ukrainos pajėgas naudoja apie 369 000 karių ir apie 5 900 sunkiųjų ginklų“, – pridūrė žiniasklaidos centras.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(12)
(9)
(3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: