Ždanovas atskleidė šiurpią paslaptį, kur taikosi rusai, kai jų raketos pataiko į gyvenamuosius pastatus  (1)

Ždanovas pranešė, kur rusai taikėsi, kai jų raketos pataikė į gyvenamuosius rajonus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienas iš karo ekspertų Olego Ždanovo prenumeratorių pasiteiravo, kodėl didelio tikslumo raketos pataiko į gyvenamuosius pastatus, ar priešas tyčia pataiko į Ukrainos miestų miegamųjų rajonų koordinates, į ką karinis ekspertas atsakė teigiamai, paaiškindamas, kokiu tikslu rusai terorizuoja taikius Ukrainos gyventojus.

Olego Ždanovo nuomonę, kodėl rusų raketos skrieja į gyvenamuosius pastatus, galite sužinoti iš vaizdo įrašo „YouTube“ kanale.

Ekspertas autoritetingai pareiškė: „Taip, žinoma, jie iš tikrųjų įveda gyvenamojo rajono koordinates (žemėlapyje pasirenka gyvenamąjį rajoną ir įveda jo koordinates), o raketa jau skrydžio metu gali atsitrenkti į namą. Jie nežino dirbtinių trukdžių žemėlapio vietovėje, nes jis nuolat atnaujinamas, bet jie iš tikrųjų taikosi į gyvenamąsias vietoves“.

Olegas Ždanovas taip pat papasakojo, kaip Rusijos valdžia aiškina rusams, kad jie pataiko į taikių ukrainiečių namus: „Jie randa kažkokią priežastį, kad neva smėlio dėžėje tarp namų sėdi kariai, arba mes gyvenamuosiuose namuose slepiame kažkokius sandėlius. Tokius pasiteisinimus jie sugalvoja, pasakoja pasakas, bet iš tikrųjų jie suveda tokias koordinates. Ši raketa skrenda griežtai pagal GPS koordinates. Ją nukreipia palydovinė navigacija, ir ji skrenda pagal ten nustatytas koordinates“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(5)
(3)

Komentarai (1)