„Daro Putiną drąsuoliu ir didvyriu“. Atskleidžia 3 priežastis, kuo Kremliui naudinga atakos inscenizacija  ()

„General SVR“ atskleidė, kaip yra iš tikrųjų su dronų ataka virš Kremliaus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-04 „Daro Putiną drąsuoliu ir didvyriu“. Atskleidžia 3 priežastis, kuo Kremliui naudinga atakos inscenizacija  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Telegram“ kanalas „General SVR“ atskleidžia 3 priežastis, kuo Kremliui naudinga atakos inscenizacija.

„Dviejų nepilotuojamų orlaivių ataka prieš Kremlių, o tiksliau, „prezidento rezidenciją Kremliuje“, žinoma, yra surežisuota. Operacija buvo sukurta asmeniškai prižiūrint Rusijos Federacijos Saugumo Tarybos sekretoriui Nikolajui Patruševui, padedant ir derinant su Rusijos Federacijos prezidento saugumo tarnybos vadovybe, o galutinė versija patvirtinta su pačiu Vladimiru Putinu. Operacija, kaip mėgsta Putinas, turėtų išspręsti kelias problemas vienu metu.

Pirma, prezidentas turi turėti rimtų priežasčių įvesti karo padėtį, atšaukti paradą Maskvoje (arba sumažinti ir pakeisti programos formatą).

Antra, didelio Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo išvakarėse parodyti Vakarams, kokia nežabota yra Ukrainos vadovybė, didinanti eskalaciją ir stumianti Rusiją branduolinio konflikto link, taip įvedant nepasitikėjimą tarp Ukrainos ir sąjungininkų, ir bandant sulėtinti karinės pagalbos Ukrainai tempą.

Ir trečia, „teroro išpuolis“ prieš prezidentą turėtų tapti teroristinio išpuolio atominėje elektrinėje prologu, siekiant nukreipti dėmesį nuo kontrolės praradimo okupuotose Ukrainos teritorijose, jei tai įvyktų dėl kontrpuolimo.

Žinoma, karo padėties įvedimo priežastis, dėl kurios V. Putinas siautėja nuo metų pradžios, yra pagrindinė užduotis. Netiesa, kad bailumu ir įtarumu garsėjantis Putinas jau dabar nuspręs įvesti karo padėtį, bet yra priežastis ir to jam užtenka.

 

Kalbant apie Pergalės dienos paradą, čia prezidentas taip pat vienu šūviu nušauna du zuikius – viena vertus, yra priežastis švęsti paradą ar surengti jį per vaizdo transliaciją, kita vertus, valstybės vadovo dalyvavimas parade, tiesą sakant, iškart po „teroristinio išpuolio“, kuris neva buvo nukreiptas prieš jį, V. Putiną daro beviltišku drąsuoliu ir didvyriu.

Galbūt šitaip bus galima supykdyti  Ukrainos vadovybę su sąjungininkais, na, jei ne, tai „nuosėdos“ vis tiek liks.

 

Kalbant apie trečią punktą, pasirengimas „katastrofai“ atominėje elektrinėje, kaip pranešta prezidentui, beveik baigtas. O rusai, anot V. Putino, turėtų suprasti, kad ukrainiečiai, nusiteikę pasikėsinti į patį Rusijos prezidentą, tad jis pasirengęs be sąžinės graužaties surengti žmogaus sukeltą nelaimę.

Per nepilotuojamų orlaivių ataką „prezidento rezidencijoje Kremliuje“ paties prezidento, žinoma, nebuvo. Tuo metu jis jau buvo atsigulęs į kitos savo gyvenamosios vietos bunkerio kambarį ir, kaip viskas klostėsi nuostabiai, sužinojo tik ryte, pabudęs daug vėliau nei įprastai. Ir kaip tik su tuo susijusi uždelsta Kremliaus reakcija į naktinį „įvykį“, – rašo „General SVR“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(5)
(-1)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: