„Prasidėjo 100% psichologinis spaudimas Putinui. Gali būti visko“  ()

Rusijoje kyla streso atmosfera.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-06 „Prasidėjo 100% psichologinis spaudimas Putinui. Gali būti visko“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gegužės 3-iosios naktį Kremlių „atakavo“ dronai. V. Putino atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas pareiškė, kad gegužės 9 d. Kremliuje nebus „tradicinio priėmimo“ Rusijos diktatoriui, tačiau parado Raudonojoje aikštėje jie dar neatšaukė. Bet ši situacija Rusijos prezidentui daro šimtaprocentinį psichologinį spaudimą.

Politikos analitikas Igoris Rejterovičius tai sakė „24 kanalui“. Pažymėtina, kad „atakos“ liudininkai matė kibirkštis danguje ir žmones su žibintuvėliais prie Kremliaus po sprogimo.

„Ir dabar jie turi paaiškinti Rusijos gyventojams, kas iš tikrųjų vyksta. Kaip čia lengvai skraido neva „ukrainietiški“ dronai, jie apie tai kalba“, - pabrėžė jis.

Taip pat reikia paaiškinti, kad dabar Rusijos kariuomenė negali ne tik „nugalėti“ Ukrainos, bet negali net „užimti“ nedidelio miestelio, dėl kurio kovoja jau daugiau nei pusę metų, rusai prarado dešimtis tūkstančių gyvybių, bet rezultato nėra.

Pasak jo, po šios istorijos Rusijos valdžios ir asmeniškai Rusijos diktatoriaus įvaizdis gavo didžiulį strateginį „smūgį“.

 

„Galų gale manau, kad didžioji dauguma rusų jaučia, kad saugumas, apie kurį jiems daugelį metų buvo sakoma, iš tikrųjų neegzistuoja. O pinigai, trilijonai rublių, kurie buvo išleisti gynybai, iš tikrųjų nebuvo išleisti gynybai“, - sakė jis.

Ir tai sukuria rusams nuolatinio streso atmosferą.

„Kuris daugeliu atžvilgių mums yra naudingas ir tiesiogiai veda prie tam tikrų vidinių destabilizacijos procesų Rusijoje“, - reziumavo Rejterovičius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(94)
(1)
(93)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: