„Tikrasis tikslas visai kitas“. Prigožinas paskelbė savo versiją, kodėl „Wagner“ kaip išprotėjęs puola Bachmutą  ()

Štai kodėl „Wagner“ kaip išprotėjęs puola Bachmutą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-07 „Tikrasis tikslas visai kitas“. Prigožinas paskelbė savo versiją, kodėl „Wagner“ kaip išprotėjęs puola Bachmutą  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Twitter“ vartotojas Spriter, rašantis apie geopolitiką, atskleidė, kodėl „Wagner“ kaip išprotėjęs puola Bachmutą.

„Kaip neseniai sakė pats Prigožinas, Bachmuto mėsmalė buvo sukurta glaudžiai bendradarbiaujant su generolu Sergejumi Surovikinu. Visos istorijos esmė buvo į miestą ir aplink jį sutelkti kuo daugiau karių ir technikos, o vėliau visa tai intensyviai naikinti. Ar jiems tai pavyko? Žinoma, taip.

Remiantis Prigožino pareiškimu, „Bachmuto mėsmalės“ operacija buvo skirta pirmiausia ne Bachmutui užimti, o tam, kad kuo daugiau Ukrainos karių atvyktų į miestą ir taip jie būtų pašalinti!

Prigožinas pabrėžė, kad „Wagner“ grupė Rusijos armijai suteikė pertrauką, kad ši atkurtų savo kovinį efektyvumą ir galėtų pasirengti tolimesnėms kovinėms operacijoms. Prigožinas sakė, kad „Wagner“ savo kovines užduotis pilnai įvykdė.

 

Palikusi Bachmutą, „Wagner“ pajėgų grupė bus pratybų stovykloje. Kariai turėtų atkurti kovinę parengtį ir papildomai paruošti nemažai dalinių. „Wagner“ grupuotė ten bus tol, kol šios karinės operacijos metu išnyks grėsmė Rusijai ir Rusijos piliečiams“, – Prigožino žodžius cituoja „Twitter“ vartotojas Spriter.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(30)
(-25)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: