Rusijos FSB giriasi užkirtusi kelią didžiulei Ukrainos diversijai  ()

Rusijos federalinė saugumo tarnyba (FSB) paskelbė, kad Ukraina rengė teroristinius išpuolius Rusijos teritorijoje, toli nuo Ukrainos sienos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos FSB ir Vidaus reikalų ministerija pranešė, kad jiems pavyko išvengti pasikėsinimo į aerodromą Ivanovsko srityje, kuri yra į šiaurės rytus nuo Maskvos, labai toli nuo Ukrainos. Pranešama, kad Ukrainos žvalgyba neva planavo sabotažą dronais ir norėjo sunaikinti išankstinio perspėjimo ir operacijų valdymo lėktuvą A-50.

Federalinė saugumo tarnyba kartu su Rusijos Federacijos vidaus reikalų ministerija sustabdė Ukrainos gynybos ministerijos žvalgybos departamento suplanuotą sabotažo ir teroro aktą kariniame aerodrome Ivanovsko regione, naudojant sprogmenų pripildytus dronus“, – rašoma pranešime.

Rusų tarnybos praneša, kad aptikta visa žmonių grupė, kuri klausė Ukrainos tarnybų nurodymų. „Iš Ukrainos teritorijos lengvuoju lėktuvu „Aeroprakt A-32“ iš Blistovo kaimo Černihivo srityje planuota atgabenti diversijai skirtus savadarbius sprogstamuosius užtaisus“, – priduriama pranešime. Įtariamieji, kaip pranešama, buvo sulaikyti ginklų perdavimo metu.

(2)
(17)
(-15)

Komentarai ()

Susijusios žymos: