Nebėra kur dėti lavonų. Prigožinas pažadėjo rusams masinius kapus (Video)  ()

Prigožinas pažadėjo rusams masinius kapus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nebėra kur dėti lavonų. „Wagner“ įkūrėjas Jevgenijus Prigožinas Jekaterinburge atidarė naujas kapines savo samdiniams. Tokias kapines jis iškilmingai atidaro kiekviename Rusijos regione.

Vyriausiasis Censor.NET redaktorius Jurijus Butusovas apie tai papasakojo savo „Telegram“ puslapyje, paskelbdamas atitinkamą vaizdo įrašą.

„Rusijos herojus Prigožinas konkrečiai parodo, kiek rusų yra pasirengę mirti jam vadovaujant. Lavonų skaičius rodo įtakos laipsnį, todėl Prigožinas pabrėžia nesibaigiančias palaidotų ir nepalaidotų vagneriečių eiles“, – rašo Butusovas.

Anot Prigožino, Rusijoje atsiras masinės kapavietės, kuriose bus palaidoti nauji Rusijos ir Ukrainos kare žuvę „didvyriai“.

 

„Kiekvienas iš šių vaikinų žuvo kaip didvyris ir žuvo drąsiai. Tas, kuris žūsta, visada yra karo didvyris. Vienas eina po kulkomis akis į akį, o kitas žūsta nuo artilerijos nepalikdamas savo apkaso“, – tarp šimtų kapų kalbėjo Prigožinas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(17)
(-11)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: