Prie Bachmuto kažkas vyksta, gali būti katastrofa Rusijai. „Mes žinome ne viską“ (Foto, Video)  ()

Prie Bachmuto kažkas vyksta.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-12 Prie Bachmuto kažkas vyksta, gali būti katastrofa Rusijai. „Mes žinome ne viską“ (Foto, Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

OSINT analitikas ir karo istorijos ekspertas Emil Kastehelmi savo „Twitter“ paskyroje rašo, kad prie Bachmuto kažkas vyksta, gali būti katastrofa Rusijai.

„Ukraina pradėjo eilę vietinių kontratakų Bachmuto srityje. Pirmiausia Ukrainos kariai nustūmė rusus prie kanalo pietuose, o dabar puola rusų pozicijas prie Bohdanivkos ir Chromovės kelio“, – rašo analitikas.

„Tuo pat metu tiek Rusijos, tiek Ukrainos kanalai praneša apie intensyvėjančius Ukrainos veiksmus įvairiomis kryptimis. Rusijos gynybos ministerija teigia, kad „bendra padėtis“ yra kontroliuojama, o tai reiškia, kad vietinės situacijos gali būti visiškai nekontroliuojamos.

Rusijos gynybos ministerija taip pat kalba apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų veiksmus Malynivkos kryptimi. Malynivka yra šiaurinėje Bachmuto dalyje. Ukrainos laimėjimai gali būti didesni, kaip mes žinome šiuo metu, ir yra galimybė surengti kontratakas ir Bachmuto mieste.

 

Įtariu, kad tai yra nukreiptos atakos, turinčios tiek politinių, tiek karinių tikslų. Jei Rusija siųs rezervus į Bachmutą, jie gali ryžtingai susilpninti kitus sektorius. Jei to nepadarys, galimas didelis politinis pažeminimas. Abu variantai Ukrainai tinka.

Mūsų komanda nuolat atnaujina interaktyvų žemėlapį. Nenutrūkstamai stebėsime situaciją, ir aš paskelbsiu apie pokyčius, kai tik bus daugiau aktualios informacijos“, – rašo OSINT analitikas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(71)
(0)
(71)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: