[ŽT] Brianską užpuolė dronai, sprogsta granatos  ()

Vis dažniau Rusijos Federacijos teritoriją aplanko nežinomi dronai, kurie atakuoja naftos bazes ir pastotes.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ankstų gegužės 11 d. rytą nežinomas dronas užpuolė kitą Rusijos Federacijos naftos bazę. Taikiniu tapo „Rosneft“ priklausanti įmonė, Klintsovsko naftos bazė.

Tai paskelbė Briansko srities gubernatorius Aleksandras Bogomazas, paskelbęs įrašą savo socialinio tinklo puslapyje.

Jis įsitikinęs, kad dronas atkeliavo iš Ukrainos. Teigiama, kad dronas nepastebėtai atskrido ir numetė sprogstamąjį įtaisą naftos bazės teritorijoje. Žmonių aukų nėra. Esą apgadintas tik betoninis pagrindas ir rezervuaras, kuriame buvo laikomi naftos produktai.

Ir tai dar ne viskas, išvakarėse nežinomas dronas numetė tris sprogmenis ant karinio komisariato pastato Starodub mieste, Briansko srityje. Į įvykio vietą buvo iškviesta gelbėtojų ir ugniagesių komanda. Manoma, kad žmonių aukų nėra. Pats miestas yra tik 30 km nuo sienos su Ukraina.

 

Dronai atakavo ir Kursko srities teritoriją. Vietos valdžia praneša apie sprogimus į pastotę Tetkino kaime. Iš viso, kaip įtariama, iš drono buvo numesti penki sprogstamieji užtaisai.

Vis dažniau Rusijos Federacijos teritoriją aplanko nežinomi dronai, kurie atakuoja naftos bazes ir pastotes.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(18)
(1)
(17)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: