Dar viena šalis gali išeiti iš Europos Sąjungos: kas vyksta?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2023-05-15 14:22
Tai važiuok pas Putiną ir tarkis dėl taikos. Ukrainai nepavyksta susitart, kad Rusijos kariuomenė pati išeitų. Tą patį galima patarti ir Popiežiui ir Brazilijos prezidentui. Ne į tą pusę jie kreipiasi - Ukraina ginasi, o ne nori užkariautį Rusiją.
qrad 2023-05-15 19:39
Niekur šitie erkės nepabėgs, kol gauna naxaliavai pinigų iš Europos sąjungos. Man tik keista, kaip Europos sąjunga taip leidžia dergtis Vengrų vatnikams.
immortallt 2023-05-16 06:53
qrad, nes Vengrijoje valdžia pasikeis. Na bent tikimasi to. Pas mus jei kokią vatą išrinks ir išeis iš ES ar labai džiaugtumeisi?
Pumper 2023-05-16 08:00
Buvo tikimasi prie pernai metų rinkimus, iš kas iš to tikėjimosi gavosi? Reikia, kad gyventojų dauguma vatos būtų, kad vatą išrinktų 4 kadencijas iš eilės. Kam tokį šūdą laikyti ir tikėtis, kad penktą kartą bus kitaip? Čia nebent reikėtų kaip alternatyvą užšaldyti ES paramą ir Šengeno narystę, tegu vatos pagyvena su nepriklausomybės nuo "pedosajūzo" trial versija.
Benediktas 2023-05-16 08:43
Pas mus irgi būdavo, kad socdemus, o paskui darbo partiją rinkom. Jei tuo metu būtų buvęs karas su Ukraina, tai koks Uspaskichas ar Socdemas būtų taip pat pagal Rusijos dūdelę grojęs. Bet mes nebuvome vatnykai, tiesiog politikai moka įtikinti žmones per butaforines naudas. Gal Vengrijoje pasake, kad už pusdyke gausim iš rusijos kurą, kai visoje ES mokės trigubai ir dauguma ant to pasirašė - nežinau kaip ten buvo iš tikrųjų, bet spėju kad panašiai.
Dannas3 2023-05-16 09:39
Praejusi karta jau per plauka galima sakyt. Ne ne vien vatos, patikek nera sunku uszombint liaudi, kai paimi i savo rankas visa media. Tereikia tik kepti straipsnius ir reportazus kokia opozicija bloga ir kokia valdzia puiki. Prie dideles mases redneku, prisideda ir abejojanciu balsai ir gaunasi tokia situacija, kad opozicija rinkimus visada pradeda is daug prastesniu poziciju. Pas lenkus tas pats. Tik ju priesai kiti, sutampa su musu, todel taip nekliuna.
Pumper 2023-05-16 11:46
Visai ne ta situacija. Orbanas nuo 2010 valdžioj sėdi ir visada vata buvo. Pernai metų rinkimai vyko karo metu ir visi puikiai žinojo jo pozicijas, bet vis tiek už jį dauguma nubalsavo 4 kartą iš eilės. Vatų valstybė ten, ne tik valdžia.
Dannas3 2023-05-16 13:05
Paskaityk kokios salygos opozicijai ypac, kiek daug reiskia redneku balsai. Tipo padare, kad kaimu blasai reiskia daugiau nei miestu ir problema isspresta. Aisku ir kitu faktoriu yra. https://www.washingtonpost.com/politics ... democracy/
kukulis4 2023-05-16 13:35
Labai panasu i tai, ka labai norejo pas mums padaryt Karbauskis & Co. Sumazint seimo nariu skaiciu, sumazint referendumui reikalingu parasu skaiciu, sumazint procentini barjera smulkiu pseudo partiju patekimui i seima. Nedaug truko, kad Skverneli netycia isrinkus prezidentu, visas sitas butu ivykes. O tada jau butu buve galima ir rusiskesni kursa nustatyt.