„Kokie dar „Abrams“, štai tikroji galia!“ Kadyrovas drebina Rusiją, parodė „super ginklą“ (Video)  (3)

Skabejeva išsakė naują Kadyrovo grasinimą Ukrainai: „Tai tiesioginė citata“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Praėjus daugiau nei metams po Rusijos Federacijos okupacinės armijos įsiveržimo į Ukrainą, Rusijos valdžios pareiškimai atrodo juokingi net vietiniams propagandistams.

Kadyrovo vaizdo įrašas apie planus šturmuoti Kyjivą su tanku T-72 sukėlė pašaipią Rusijos propagandistės Olgos Skabejevos reakciją, kuri vaizdo įrašo fragmentą parodė tiesiogiai savo pokalbių laidoje.

Vaizdo įrašo fragmentą publikuoja „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Kadyrovas gąsdina Ukrainos kariuomenę modernizuotu T-72 su „galinio vaizdo kamera ir „Maybach“ patogumu“, žadėdamas šturmuoti Kyjivą ir denacifikuoti ukrainiečius. Tuo pačiu Čečėnijos vadovas žada kaip riešutus skaldyti amerikietiškus M1 „Abrams“ tankus.

 

 

„Kokie dar „Abrams“, štai tikroji galia! Atnaujintas T-72! Tokiais tankais mes atvažiuosime į Kyjivą ir vykdysime denacifikaciją, tuo pačiu suskaldydami „Abrams“ kaip riešutus! Laukite!“ – Kadyrovą cituoja Skabejeva.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(26)
(-21)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (3)

Susijusios žymos: