„Tiesiog įvykdė prašymą“. Netikėta versija, kas galėjo „užsakyti“ Kyjivo raketų ataką  ()

Gegužės 16-ąją įvykdyta masinė raketų ataka Kyjive galėjo būti tiesioginis rusų kerštas už lėktuvų numušimą Briansko srityje, kuriuos tikriausiai patys ir numušė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Atsižvelgiant į tai, kad pilotai yra tiesioginis Rusijos armijos elitas, jie galėjo inicijuoti kerštą.

Tokią nuomonę interviu pasiūlė politikos strategas Michailas Šeitelmanas. Jis pridūrė, kad Kremlius palaikė šią idėją, nes tai priklauso nuo pilotų.

„Viskas susiję. Pakilo 6 MiG-31K ekipažai su 6 „Kinžal“ – tai yra, pilotai reikalavo kraujo, keršto“, – siūlė politikos strategas.

Kremlius tam pritarė, nes yra priklausomas nuo pilotų, mano Šeitelmanas. Tai yra Rusijos armijos elitas.

„Sprendimą panaudoti kiekvieną iš „Kinžal“ priima ne Putinas asmeniškai. Būna atvejų, kai jis asmeniškai. Pavyzdžiui, reaguodamas į tai, kad buvo smogta Kremliui. Tačiau kiek raketų paleisti – tai sprendžia oro pajėgos. Pilotai tikrai įtakingi žmonės“, – sakė Šeitelmanas.

 

Bet tiesą sakant, priešas savo puolimu pralaimėjo ir nieko nepasiekė – visus taikinius sunaikino Ukrainos oro gynyba.

Be to, Michailas Šeitelmanas siūlo du įvykių raidos scenarijus. Jei rusai turės techninių galimybių, jie gali pakartoti ataką.

O antrasis variantas, anot politikos stratego, rusams tradicinis – pralaimėjimą jie gali pagardinti alkoholiu, o po to viskas pasimirš.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(29)
(11)
(18)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()