[ŽT] Vyksta kova dėl kiekvieno metro - vaizdo įrašas iš Bachmuto (Video)  ()

Nors „Wagner“ ir reguliariosios Rusijos pajėgos kontroliuoja didžiąją Bachmuto dalį, kovos šiame Donecko mieste tebevyksta labai intensyviai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nors Ukrainos gynėjai po truputį naikina rusų flangus prie Donecko miesto Bachmuto, pačiame mieste rusai ir toliau intensyviai veržiasi pirmyn. Bachmutas jau yra beveik visiškai sugriautas, tačiau Ukrainos pajėgos kovoja dėl kiekvienos gatvės ir kiekvieno pastato.

„Twitter“ naudotojas ir Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karininkas Anatolijus Štefanas, geriau žinomas Štirlico pseudonimu, pasidalino vaizdo įrašu, kuris leidžia bent šiek tiek pažvelgti į tai, kas vyksta Bachmute - į kovas dėl kiekvieno metro.

Aišku, tai - labai trumpas vaizdo įrašas. Tačiau tokie veiksmai kasdien vyksta kiekvienoje vakarinėje Bachmuto gatvėje. Nepaisydami nuostolių, rusai veržiasi pirmyn. Tačiau, atrodo, iniciatyva pradeda slysti iš jų rankų - daug kur Ukrainos gynėjai pereina į mažesnį, lokalų kontrpuolimą. Be to, kadangi jiems pavyko nustumti rusus šiauriniame ir pietiniame flanguose, dabar pagrindinis tiekimo kelias yra šiek tiek saugesnis, todėl ukrainiečiai gali gausiau vežti ginklus, amuniciją ir karius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(21)
(0)
(21)

Komentarai ()

Susijusios žymos: