[ŽT] Šoigu atvyko į Ukrainą - ką jis bando parodyti?  ()

Rusijos gynybos ministras Sergejus Šoigu, kaip praneša Rusijos žiniasklaida, atvyko tikrinti fronto linijų - lankėsi okupuotoje Zaporižios dalyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šoigu jau seniai prarado Rusijos gyventojų pasitikėjimą - dar prieš karą Ukrainoje jis jau buvo nemėgstamas, teigia Ukrainos prezidentūros administracijos vadovo patarėjas Mychailo Podoliakas.

Šoigu aplankė Rusijos okupantus Zaporižioje, apžiūrėjo vadavietę, įteikė apdovanojimus kariams.

Šoigu šiandien nėra procesų, kurie vienaip ar kitaip stabilizuos šį karą, subjektas. Bet jis taip pat nori įrodyti, kad daro kažkam įtaką, kad tiesiogiai prižiūri įvykius, remia rusų grupuotę ir Rusijos okupantų vykdomas operacijas“, sakė Podoliakas.

Įdomu, kad Šoigu „Vieningosios Rusijos“ rinkimų sąraše buvo pirmas, nes jo reitingai buvo puikūs. Dabar pasitikėjimas juo Rusijos visuomenėje nebėra toks puikus.

„Šiandien šis reitingas, manau, prilygsta Ukrainos teritorijoje prarastų Rusijos karių skaičiui“, – reziumavo Podoliakas.

 

Nors Šoigu ir siekia sukurti įspūdį, kad vis dar kontroliuoja padėtį Ukrainoje, kažin, ar patys rusai tuo dar tiki. Net ir „Wagner“ vadovas dabar yra populiaresnis už Sergejų Šoigu ir viešųjų ryšių kampanijos okupuotoje Ukrainos dalyje jam jau nepadės.

(17)
(1)
(16)

Komentarai ()

Susijusios žymos: