Košmaras Rusijoje. „Kariai rėžėsi į medį, atvykę gydytojai susprogo – aplink kruvina mėsmalė“  ()

Rusijos ginkluotųjų pajėgų medikai gelbėdami kareivius susisprogdino patys.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariai pasienio zonoje Briansko srityje pateko į sunkią avariją. Į pagalbą jiems skubėję Rusijos kariuomenės medikai susisprogdino ant rusų minų.

Rusijos karinė ir politinė vadovybė bei centrinė žiniasklaida apie nelaimingą atsitikimą tyli. Apie ją sužinota iš vietinių socialinių tinklų, praneša Dialog.UA.

Incidentas įvyko gegužės 18 d. naktį. Rusijos kariuomenės vyresnysis leitenantas ir dar vienas 25-erių metų samdomas darbuotojas pasienio teritorijoje važiavo keturračiu ir rėžėsi į medį. Jiems į pagalbą atskubėję karo medikai susisprogdino ant minos.

Keturračio vairuotojas mirė vietoje. Keleivis su sulaužytais šonkauliais ir pilvo trauma buvo nuvežtas į ligoninę. Per sprogimą buvo sunkiai sužeisti du medikai.

„Vienam medikui vietoje buvo nustatyta veido žaizda ir daugybiniai sumušimai. Jis yra reanimacijoje – ten jam nustatyti daugybiniai lūžiai visame kūne, plyšusi stemplė ir amputuota dalis pėdos“, - pranešė Rusijos žiniasklaida.

 

Pažymėtina, kad dėl agresijos prieš Ukrainą Rusijos pasienio teritorija šiuo metu yra tankiai užminuota. Nuo minų laukų nukenčia ne tik kariškiai, bet ir civiliai gyventojai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(74)
(0)
(74)

Komentarai ()