Prigožinas skelbia apie visišką Bachmuto užėmimą (Video)  ()

Prigožino pareiškimas sprogdina internetą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prigožinas skelbia šiandien, gegužės 20 dieną, vidurdienį, visiškai užėmęs Bachmutą. Apie tai jis paskelbė vaizdo įraše savo „Telegram“ kanale.

Žinutėje skelbiama, kad visas vėliavos pakėlimo vaizdo įrašas dėl ribotų interneto pajėgumų bus rodomas tarp 18 ir 20 val.

„Šiandien buvo paimtas paskutinis punktas, taip vadinamasis daugiabučių rajonas „Samoliot“. 224 dienas truko Bachmuto paėmimo operacija – Bachmuto mėsmalė. 224 dienas čia buvo tik „Wagner“ kovotojai, čia nebuvo dar kažko, kas galėtų mums padėti. ... Bachmute mes kovojom ne tik su Ukrainos ginkluotosiomis pajėgomis, bet ir su Rusijos biurokratija, kuri kišo mums pagalius į ratus. Jų vardai visiems žinomi, tai – Šoigu ir Gerasimovas, kurie karą pavertė nuosava pramoga. Per jų kaprizus žuvo 5 kartus daugiau, nei turėjo. Ir kada nors istorijoje jie atsakys už savo veiksmus. ... Šiandien mes paėmėme Bachmutą, o nuo 25 dienos mes išvesime savo būrius poilsiui ir tolesniam pasirengimui. ... Mes pilnai paėmėme visą miestą, nuo namo iki namo, kad niekas negalėtų pedantiškai prikaišioti, kad nepaėmėm nors kokio gabaliuko. Iki 25 dienos mes jį perduosime kariškiams, kad jie tuo užsiimtų. Ir kai mūsų vėl reikės mūsų šaliai, mūsų liaudžiai, mūsų šeimoms, mes grįšime“, - skelbia Prigožinas, apsuptas savo samdinių, laikančių Rusijos ir „Wagner“ vėliavas, fone griaudint sprogimams.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(15)
(64)
(-49)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: