„Jie bandys mus užimti!“ Rusijos mieste panika, skubiai reikalauja ginklų (Video)  ()

Belgorodo gyventojų teigimu, jei valdžia duos jiems automatų, jie galės ginti miestą taip, kaip ukrainiečiai gynė Kyjivą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-22 „Jie bandys mus užimti!“ Rusijos mieste panika, skubiai reikalauja ginklų (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusai kreipėsi į Belgorodo valdžios institucijas su reikalavimu išdalinti jiems šaulių ginklus.

Atitinkamą vaizdo įrašą Rusijos žiniasklaida paskelbė gegužės 20 d.

Anot vaizdo įraše esančių vyrų, Ukrainos ginkluotosios pajėgos imsis puolimo ir tikrai bandys užimti Belgorodą. Reikalavimą išduoti automatus vyrai teisina tuo, kad RF ginkluotosios pajėgos nepajėgs apsaugoti gyvenvietės.

„Mes, priešakinės linijos Belgorodo gyventojai, kreipiamės į savo valdžią. Mūsų miestas ir regionas jau seniai nebėra saugomi. Kiekvieną dieną Belgorodo gyventojai kenčia nuo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų apšaudymo. Mūsų bendrapiliečiai miršta, mūsų kritinė infrastruktūra sunaikinama. Puikiai suprantame, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo išvakarėse mūsų kariai nepadės iki galo mūsų apsaugoti – fronto linija yra didžiulė“, – vaizdo įraše sakė vyrai.

 

Rusai kreipėsi į Belgorodo srities gubernatorių Viačeslavą Gladkovą ir Vidaus reikalų ministerijos miesto departamentą su reikalavimu duoti jiems automatų, nes, jų nuomone, ukrainiečiai galėjo apginti Kyjivą, nes miestiečiams buvo duota šaulių ginklų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(15)
(-9)

Komentarai ()

Susijusios žymos: