Tai bus kitokio pobūdžio konfliktas: Piontkovskis įspėja, kokiam sekančiam karui ruošiasi Rusija  ()

Piontkovskis užsiminė, kokiam kitam karui ruošiasi Rusija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Publicistas Andrejus Piontkovskis paaiškino, kodėl Rusijoje visi, kas tik gali, įsigyja privačias kariuomenes.

Žinomas politologas mano, kad kalbama apie pasirengimą karui pačioje Rusijoje, neteisėtai paskirstant valstybės turtą, kuris dabar registruotas vieno asmens vardu, tačiau visa tai daroma tik su V. Putino žinia.

Andrejaus Piontkovskio interviu „24 kanalui“ galite peržiūrėti "YouTube".

Jungtinėse Amerikos Valstijose emigracijoje gyvenantis rusų publicistas pateikė savo požiūrį į tai, kam ruošiasi Rusija su savo gausiomis privačiomis armijomis: „Kiekvienas daugiau ar mažiau protingas žmogus supranta, kad karas pralaimėtas, todėl galvoja apie savo asmeninę vietą po karo ir savo egzistavimą Rusijoje po Putino. Pirmasis reiškinys, kuris krinta į akis, yra privačios karinės kompanijos. Rusijoje jau suorganizuota apie 40 privačių karinių kompanijų: jos auga kaip grybai po lietaus. Kiekvienas Sibiro gubernatorius organizuoja privačią karinę kompaniją savo „teritorinės gynybos“ pagrindu“.

Andrejus Piontkovskis taip pat paaiškino, koks yra tikrasis privačių karinių kompanijų steigimo Rusijoje tikslas: „Kam jos rengiamos? Karui su Ukraina? Ne. Privačios karinės kompanijos nereikalingos karui su Ukraina: jos yra žalingos, kaip parodė Prigožino ir Rusijos generalinio štabo konfliktas. Jie ruošiasi kitam mafijos karui Rusijoje. Jie visi supranta, kad pralaimėjus Putinui didžiulis turtas tampa bešeimininkis. Rusijoje nėra privačios nuosavybės instituto: tai mafijos nuosavybė. Kiekviena įmonė kažkam priklauso, bet viskas perrašoma per dešimtis fiktyvių įmonių ir priklauso nuo susitarimų prezidento administracijoje. Prezidento administracija išnyksta, ir visa tai išnyksta, o šiam mafijos karui yra paruoštos šios privačios karinės kompanijos“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(45)
(7)
(38)

Komentarai ()

Susijusios žymos: