Rusija smogs su „elitine“ aviacijos grupe „Štorm“. Kas tai yra?  (1)

Tikėtina, kad dalinyje bus bombonešiai Su-24, naikintuvai-bombonešiai Su-34 ir atakos sraigtasparnių eskadrilė. Pilotams siūlomi dideli atlyginimai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tikėtina, kad atakoms prieš Ukrainą Rusijos Federacija kuria naują „elitinę“ smogiamąją aviacijos grupę „Štorm“. Tai buvo pranešta britų žvalgybos ataskaitoje gegužės 22 d.

Tikėtina, kad naujajame dalinyje bus bent viena eskadrilė bombonešių Su-24 ir naikintuvų-bombonešių Su-34, taip pat atakos sraigtasparnių eskadrilė. Vieną eskadrilę sudaro nuo 12 iki 18 orlaivių. Didžiosios Britanijos žvalgyba pažymi, kad įvairių orlaivių ir sraigtasparnių derinys yra įrodymas, kad pagrindinė „Štorm“ užduotis bus atakos ant žemės.

Taip pat žvalgyboje su nuoroda į Rusijos žiniasklaidą, rašoma, kad Rusijos Federacijos gynybos ministerija nori pritraukti aukštos kvalifikacijos ir motyvuotų pilotų. Norėdami tai padaryti, ji siūlo didelius atlyginimus ir nori susigrąžinti į pensiją išėjusius aviatorius.

Didžiosios Britanijos žvalgyba daro išvadą, kad grupės sukūrimas pabrėžia, kaip Rusijos Federacija vertina savo reguliariąsias oro ir kosmoso pajėgas – jos neatliko savo pagrindinės funkcijos – vykdyti oro antskrydžius Ukrainos fronto linijoms.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(19)
(-13)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)