[ŽT] „Užbaigsime Kremliaus diktatūrą“ - „Rusijos Laisvės“ legionas skelbia, kad grįžta namo (Video)  ()

„Rusijos Laisvės“ legiono kovotojai padeda Ukrainai gintis nuo Putino agresijos. Tačiau dabar jie nusprendė, kad išlaisvinti reikia ne tik Ukrainą, bet ir Rusiją.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-22 [ŽT] „Užbaigsime Kremliaus diktatūrą“ - „Rusijos Laisvės“ legionas skelbia, kad grįžta namo (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mes esame rusai, kaip ir jūs. Mes tokie pat žmonės kaip ir jūs. Norime, kad mūsų vaikai augtų taikoje ir būtų laisvi žmonės, kad galėtų keliauti, mokytis ir tiesiog būti laimingi laisvoje šalyje. Bet tam nėra vietos šiandieninėje Putino Rusijoje, supuvusioje nuo korupcijos, melo, cenzūros, laisvių suvaržymų, represijų“, skelbiama „Rusijos Laisvės“ pranešime.

Šiandien, gegužės 22 dieną, internete pasirodė pranešimai, kad „Rusijos Laisvės“ legiono kovotojai iš Ukrainos įžengė į Rusijos Belgorodo regioną ir netgi užėmė jo dalį. Belgorode prasidėjo panika, žmonės bando palikti miestą, kiti veržiasi į rūsius ir bombų slėptuves. Oficialūs Rusijos pareigūnai, įskaitant Kremliaus spaudos sekretorių Dmitrijų Peskovą, teigia, kad „Ukrainos diversantai“ bus likviduoti. Tačiau neaišku nei kiek jų perėjo į Rusijos teritoriją, nei kaip jie ten ketina įsitvirtinti.

 

„Atėjo laikas padaryti galą Kremliaus diktatūrai. Ačiū visiems, kurie mus palaiko. Visiems, kurie mums siunčia aukas ir rūko kur reikia. Jūsų parama yra tai, kas kiekvieną dieną mums primena apie mūsų galutinį tikslą Raudonojoje aikštėje“, buvo sakoma pranešime.

„Rusijos Laisvės“ teigė, kad nori palei Ukrainos sieną Rusijos pusėje sukurti demilitarizuotą zoną, kad Rusija nebegalėtų puldinėti Ukrainos gyvenviečių. Bet didysis tikslas - Putino diktatūros pašalinimas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(89)
(0)
(89)

Komentarai ()

Susijusios žymos: