[ŽT] „Sveikinimai FSB ir GRU!“ Girkinas pasibaisėjęs, kas įvyko Rusijoje  ()

Igoris Girkinas-Strelkovas, dalyvavęs Krymo aneksijoje ir kurstęs karą Donbase, nesidžiaugia savo „žygdarbių“ atkartojimu Belgorodo srityje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-24 [ŽT] „Sveikinimai FSB ir GRU!“ Girkinas pasibaisėjęs, kas įvyko Rusijoje  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Igoris Girkinas-Strelkovas, kuris save laiko vienu iš „Donecko Liaudies Respublikos“ darinio įkūrėjų, sunerimęs dėl Rusijos laisvės legiono veiksmų Belgorodo srityje. Jis panašius veiksmus vykdė Ukrainoje, dabar tikrasis „išlaisvinimas“ atėjo į Rusijos Federaciją.

„Galima drąsiai teigti, kad mūsų žvalgyba (visų tarnybų) „vėl dirbo penketui su pliusu“, - rašė teroristas.

Jis priminė, kad apie galimą Kremliaus režimo priešininkų išpuolį kalbėjo iš anksto, tačiau žvalgybos tarnybos į tai nereagavo. Dabar, skundžiasi Strelkovas, okupantai turės nukauti priešą naikindami savo gyvenvietes, t. y., jam kažkodėl nepatinka perspektyva, kad gyvenvietės Rusijos pasienio regionuose pavirs Mariupoliu, Bachmutu ir Marinka. Apskritai karo bumerangas kol kas rusams įspūdžio nepadarė.

 

„Sveikinimai Vyriausiajai žvalgybos tarnybai, Rusijos federalinės saugumo tarnybos 5-ajai tarnybai, Rusijos federalinės pasienio tarnybos žvalgybos tarnybai ir visiems kitiems su tuo susijusiems asmenis! Taip ir toliau!“, – piktinosi teroristas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(67)
(1)
(66)

Komentarai ()

Susijusios žymos: