[ŽT] Rusijos gubernatorius skelbia, kad regioną užpuolė Lenkijos ir JAV kariuomenė  ()

Praėjus kelioms dienoms po sabotažinės grupės įžengimo į Belgorodo sritį, gubernatorius pareiškė, kad Rusija buvo „užpulta“ Lenkijos ir JAV kariškių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Belgorodo srities gubernatorius Viačeslavas Gladkovas nusprendė pakeisti savo parodymus apie gegužės 22 d. į regioną įžengusios grupės, kuriai pavyko perimti kelių gyvenviečių kontrolę, sudėtį.

Aplankęs sužeistuosius ligoninėje, jis pareiškė, kad grupę sudarė užsienio samdiniai. Viena vietinė gyventoja, kuri neva buvo paimta į nelaisvę, tai pasakojo regiono vadovui.

Įkaitais ją laikė du ukrainiečiai, kiti, kaip ji sakė, buvo lenkai ir amerikiečiai“, - rašė gubernatorius, patikslindamas, kad užsieniečiai esą kankino belaisvius ir net nedavė žmonėms vandens.

 

Šie žodžiai visiškai nesutampa su oficialia propagandinės Rusijos žiniasklaidos pozicija, kuri šaukė, kad juos užpuolė Rusijos piliečiai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
Autoriai: Edvardas Rimšelis
(8)
(34)
(-26)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()