[ŽT] „Ukraina smogė. Šluojami ryšiai, komunikacijos, rezervai, sandėliai su ginklais ir šaudmenimis.“ Girkinas skelbia apie košmarą fronte (Video)  ()

Ukrainos kariuomenė perėjo prie masinių raketų atakų į Rusijos armijos užnugarį.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-31 [ŽT] „Ukraina smogė. Šluojami ryšiai, komunikacijos, rezervai, sandėliai su ginklais ir šaudmenimis.“ Girkinas skelbia apie košmarą fronte (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų okupantai skundžiasi gerokai išaugusiu tikslių raketų smūgių skaičiumi, kuriais ginkluotosios pajėgos dengia Rusijos kariuomenės pozicijas giliame jos užnugaryje. Buvęs „DLR“ lauko vadas ir buvęs Rusijos specialiųjų tarnybų karininkas Igoris Girkinas per vieną iš tiesioginių transliacijų pareiškė, kad Ukrainos kariuomenė ginklais ir amunicija ne tik sprogdina sandėlius, bet ir pasiekia štabus bei ryšių ir komunikacijos centrus.

Laidos fragmentą publikuoja „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Tuo pačiu metu ir socialiniuose tinkluose pastarosiomis dienomis nuolat pasirodo vaizdo įrašai su tikslių atakų patvirtinimais. Girkinas užsimena, kad gausėjantys raketų smūgiai gali būti artėjančio ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo ženklas.

 

„Per pastarąsias kelias dienas priešas smarkiai suintensyvino puolimus prieš fronto liniją ir mūsų karių grupių užnugarį. Nekalbėsiu apie Antrojo armijos korpuso štabą. Tačiau atakas prieš ryšių ir komunikacijos centrus, rezervus, sandėlius su ginklais ir amunicija, dabar jie intensyviai vykdo“, – sakė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(142)
(3)
(139)

Komentarai ()

Susijusios žymos: