„Tai dar vienas melas. Bus griežčiausias atsakas.“ Lavrovas skelbia grėsmingą pareiškimą  (1)

Pasak Rusijos užsienio reikalų ministerijos vadovo, Rusija pasilieka teisę imtis griežčiausių priemonių, reaguodama į bepiločių orlaivių pasirodymą Maskvoje. Lavrovas dėl šio išpuolio kaltina Ukrainą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-31 „Tai dar vienas melas. Bus griežčiausias atsakas.“ Lavrovas skelbia grėsmingą pareiškimą  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Antradienį, gegužės 30 d., Rusijos užsienio reikalų ministras Sergejus Lavrovas, viešėdamas Burundyje, pareiškė, kad Rusija gali imtis „griežčiausių priemonių“ po bepiločių orlaivių atakų Maskvoje.

Apie tai praneša CNN.

Pasak Lavrovo, Rusija pasilieka teisę imtis griežčiausių priemonių, reaguodama į bepiločių orlaivių pasirodymą Maskvoje, dėl ko jis kaltina Ukrainą. Šį išpuolį jis pavadino teroristiniu išpuoliu.

Anot Lavrovo, tam naudojami vakarietiški ginklai.

„Vakarų pareiškimai, kad tiekiami ginklai neturėtų būti panaudoti prieš Rusijos Federacijos teritoriją, yra dar vienas melas“, – sakė Lavrovas.

 

Oficialus Kyjivas neigia tiesiogiai prisidėjęs prie dronų atakų Maskvoje.

Rusijos Federacija pranešė, kad buvo aptikti aštuoni dronai, o tyrimą atliekančios institucijos pradėjo baudžiamąją bylą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(26)
(-21)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: