„Reikia daugiau šito. Būtinai. Tai šokas rusams.“ Galingi įvykiai Rusijoje  (1)

Rusijos Savanorių Korpuso (RSK) ir Rusijos Laisvės legiono reidai į Rusijos pasienio teritorijas yra teigiamas procesas. Tikimasi, kad laikui bėgant jų bus dar daugiau.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-05 „Reikia daugiau šito. Būtinai. Tai šokas rusams.“ Galingi įvykiai Rusijoje  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mariupolio mero patarėjas Petro Andriuščenka teigia, kad už Ukrainą ir laisvą Rusiją kovojantys rusų savanoriai griauna mitus apie vadinamąją „galingą ir grėsmingą“ Rusiją. Vladimiro Putino režimas gali kalbėti apie mitines „raudonąsias linijas“, bet Rusija tiesiog negali apsiginti.

„Žvelgiant į visa tai, prisimenamos senos siaubo istorijos, kad „Putinas puls“, nesuprantamos „raudonos linijos“ ir pan. Dabar Rusijos mitologija griaunama. Kai rusai pradeda žudyti rusus, tai visada gerai“, – pažymėjo Andriuščenka.

Rusija pradėjo karą prieš Ukrainą ir tikėjosi, kad viską sutvarkys per 2–3 dienas. Blogiausiu atveju, per šešis mėnesius. Tačiau praėjo 1 metai ir trys mėnesiai ir karas pamažu pasiekia Rusijos teritoriją.

Pasak Andriuščenkos, paprasti rusai dar nejaučia, kad karas yra šalia jų. Tačiau šis procesas vystosi palaipsniui. Jie po truputį sužino apie antskrydžius, artilerijos apšaudymą, oro gynybos darbą ir kitus dalykus, su kuriais ukrainiečiai buvo priversti susipažinti anksčiau.

 

„Mums to reikia daugiau. Tikrai. Kol kas rusai yra priėmimo stadijoje. Bet, sprendžiant iš įvykių Belgorodo srityje, matosi, kaip greitai ten veikia pranešimai apie pavojų, oro perspėjimai. Artilerija ir oro gynyba tapo įprastu dalyku, su kuriuo jiems teks gyventi“, – pažymėjo Andriuščenka.

(60)
(0)
(60)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: