„Puolimas buvo žiaurus. Jie nušienavo ištisus pulkus. Netekome apie 80% karių.“ Rusijos karys skelbia netikėtą video, kaip iš tikro užpultas Belgorodas (Video)  ()

Brigados eilinis papasakojo apie „antrosios armijos“ sutriuškinimą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-06 „Puolimas buvo žiaurus. Jie nušienavo ištisus pulkus. Netekome apie 80% karių.“ Rusijos karys skelbia netikėtą video, kaip iš tikro užpultas Belgorodas (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

138-osios brigados eilinis Vladimiras Šmelevas papasakojo, kaip „antroji armija“ buvo sumušta sukilėlių savo teritorijoje, dėl ko kariai pabėgo ir paliko sieną.

Šmelevo pareiškimo filmuotą medžiagą skelbia „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Pasak Rusijos Federacijos kario, jis buvo Belgorodo srityje prie sienos su Ukraina.

„Mums davė komandą likti pozicijose, ką mes ir padarėme. Po dviejų valandų pradėjo veržtis ukrainiečiai (Rusijos Federacijos teritorijoje nėra APU – red.). Bandėme atsilaikyti, bet jų buvo per daug. Prašėme įsakymo pulti, bet mums neleido. Dėl to netekome apie 80% personalo ir buvome priversti palikti savo pozicijas“, – skundėsi įsibrovėlis.

Anot jo, panaši situacija atsitiko ir dar dviem grupėmis, „jie nušienavo ištisus pulkus mūsų vaikinų“.

„Mes žinome, kad mūsų vadovybė iš anksto viską žinojo apie mūsų pozicijų puolimą... Ko jūs laukėte? Įsakymo iš viršaus?“ – neva piktinosi „paprastas kariškis“.

Užpuolikas apkaltino pulkininką Kochiną Rusijos kariuomenės žūtimi: „Dėl jūsų mes praradome didžiąją dalį personalo, praradome dalį sienos, praradome tiekimo kelius ir krūvą žmonių, kurie pateko į nelaisvę“.

 

„Sėdėjote kabinetuose ir laukėte. Dabar patys ir susigrąžinsite pozicijas, bet ne prie stalo, o būdami apkasuose“ – grasinamai kalbėjo užpuolikas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(83)
(1)
(82)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: