[ŽT] „Už jo stovi labai galinga jėga. Blokuoja GRU.“ Ždanovas skelbia netikėtą žinią apie Prigožiną (Video)  ()

Karo ekspertas pranešė, kad „Wagner“ savininką saugo galinga jėgos struktūra.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas Olegas Ždanovas užsiminė, kad Jevgenijų Prigožiną Rusijos Federacijos karinė vadovybė jau seniai būtų likvidavusi, jeigu turėtų tokią galimybę. Iš to galima daryti išvadą, kad „vagneriečių“ lyderis turi galingą užnugarį, nes vis dar yra gyvas ir jaučiasi pasitikintis.  Ta galinga jėgos struktūra gali būti ir FSB.

Olego Ždanovo požiūrį į tai, kodėl Prigožinas iki šiol nebuvo pašalintas, galima rasti vaizdo įraše „YouTube“.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos karininkas paaiškino, kodėl su Prigožino likvidavimu viskas nėra taip paprasta: „Rusijos Federacijoje yra du biudžetai – baltas ir juodasis, dar yra vadinamoji bendra kasa. Vienas iš Putino „piniginės“ rėmėju yra Prigožinas. Kadaise jis pradėjo virėju, o šiandien jis yra politinis veikėjas."

Karo ekspertas įvardijo tuos, kurių dėka Prigožinas dar gyvas: „Antra priežastis, kodėl Prigožinas vis dar gyvas ir jam leidžiama daryti tokius pareiškimus bei vykdyti aktyvią žiniasklaidos veiklą, yra tik todėl, kad už jo stovi galinga jėgos struktūra. Greičiausiai tai yra FSB. Beje, FSB neleidžia GRU, o tai taip pat yra gana galinga Gynybos ministerijos jėgos struktūra, pašalinti Prigožiną.“

 

„Patikėkite, jei Šoigu ar Gerasimovas būtų turėję galimybę... Seniai būtų davę įsakymą likviduoti Prigožiną, bet jie negali jo pasiekti“, – apibendrino savo mintis kariuomenės atsargos pulkininkas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(16)
(26)
(-10)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: