[ŽT] „Kyjive slypi didžiulė paslaptis. Dėl to Putinas pradėjo karą su Ukraina“ (Video)  ()

Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas pradėjo agresiją prieš Ukrainą, nes pranašystės jam žadėjo amžinąjį gyvenimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas pradėjo agresiją prieš Ukrainą, nes pranašystės jam žadėjo amžinąjį gyvenimą. Tokį pareiškimą „YouTube“ paskelbė žinomas Rusijos politologas Valerijus Solovėjus. Anot jo, 2000-aisiais V. Putinas sulaukė pranašystės, kuri nulėmė agresiją.

„Putinui išpranašavo. Jis juk yra labai įtarus, prietaringas žmogus, linkęs į mistiką, nuolat praktikuojantis įvairias mistines ir šamaniškas apeigas. Dar antroje XXI amžiaus pirmojo dešimtmečio pusėje jam išpranašavo, kad jei jis pakeis pasaulio žemėlapį, jis gyvens ir valdys amžinai. Į šią prognozę jis sureagavo itin rimtai“, – sakė Solovėjus.

Jis taip pat tikina, kad Putinas tikisi Kyjive rasti mitinį Šventąjį Gralį. Tai dubuo, kuris minimas viduramžių prancūzų legendose. Jame esą buvo surinktas kraujas iš nukryžiuoto Jėzaus Kristaus žaizdų. Įtikinamų jos egzistavimo patvirtinimų nėra.

 

„Kelis kartus ant jo stalo dėjo analitinius užrašus, kuriuose buvo rašoma, kad garsusis ir mitinis krikščionybės artefaktas – Šventasis Gralis, matyt, yra Kyjive“, – pranešė Rusijos politologas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(43)
(-34)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: