„100 %!“ 2 žmonės, kurie nulems Rusijos likimą  ()

Andrejus Piontkovskis pareiškė, kad juodu yra tie žmonės, kurie atliks pagrindinį vaidmenį Rusijos „Garbingos kapituliacijos partijoje“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos opozicijos politikos analitikas Andrejus Piontkovskis aprašė Rusijos kapituliacijos scenarijų, kuris, jo nuomone, įvyks su šimtaprocentine tikimybe.

„Aš ne tik noriai darau prielaidą, bet esu šimtu procentų įsitikinęs, kad taip ir bus. Kinija žvelgia į Rusiją, kaip į savo maistą. Ir išdavę vienam kunigaikščiui etiketę valdyti Maskvoje, jie (kinai - red.) turi išsiaiškinti visus variantus. Nėra taip, kad jie nori pakeisti Putiną Mišustinu, vargu, ar jie ryžtųsi tokiems aktyviems veiksmams, bet jie stebi, kas vyksta Rusijoje, ir neatmeta tokio varianto“, - pokalbyje su Marku Feiginu aiškino ekspertas.

A. Piontkovskio teigimu, Jurijus Kovalčiukas yra vienintelis asmuo, galintis įtikinti V. Putiną pasirašyti dekretą, kurio iš jo reikalauja, t.y. atsistatydinimo, ir išsiųsti jį sanitariniu lėktuvu į Kiniją. O po to Michailas Mišustinas gaus teisę pasirašyti dekretus, ir jam teks pasirašyti dešimtis dekretų.

„Tai nereiškia, kad Mišustinas po to valdys Rusiją, tačiau pirmajame „Garbingos kapituliacijos partijos“ vykdomos operacijos etape tiek Kovalčiukas, tiek Mišustinas yra absoliučiai reikalingi žmonės“, - sakė politologas.

 

Jurijus Kovalčiukas yra Rusijos verslininkas, pagrindinis banko „Rusija“ akcininkas ir buvęs valdybos pirmininkas; jis yra artimas Rusijos prezidento Vladimiro Putino aplinkos žmogus.

Michailas Mišustinas yra Rusijos vyriausybės pirmininkas ir Rusijos Valstybės tarybos narys.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(11)
(0)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: