Soc. tinklai ūžia, ką okupantai atitempė į frontą. Skelbiami neįtikėtini vaizdai (Foto)  (2)

Rusijos Federacijoje toliau „tobulinami“ šarvuočiai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Į frontą atitempė laivo raketų paleidimo įrenginį. Soc. tinkluose skelbiami neįtikėtini vaizdai.

Rusai ir toliau visais įmanomais būdais eksperimentuoja rankiniu būdu „tobulindami“ esamą įrangą. Okupantai šarvuotame transporteryje MT-LB įrengė laivo raketų paleidimo įrenginį.

Apie tai, remdamasi Rusijos socialiniais tinklais, praneša „Militarny“.

Propagandos kanalai paskelbė dviejų MT-LB nuotraukas, ant kurių sumontuoti laivo raketų paleidimo įrenginiai A-22 „Ogon“. Originaliai šie raketų paleidimo įrenginiai montuojami desantiniuose ir upių laivuose.

 

„Ogon“ turėtų smogti į pakrantės taikinius, priešo įrangą ir karius pakrantės zonoje, taip pat atakuoti įvairias vandens transporto priemones. Kiekvienas paleidimo įrenginys turi 22 vamzdžius, kuriais paleidžiami 140 mm sviediniai. Maksimalus sviedinių paleidimo nuotolis yra 9,5 km ir 4,5 km, priklausomai nuo sviedinių tipo.

 

„Ogon“ valdymui laive yra DVU-3-BS kompleksas, leidžiantis nuotoliniu būdu nukreipti paleidimo įrenginį į horizontalią ir vertikalią ašis. Kol kas nežinoma, kaip MT-LB okupantai išsprendė šią problemą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(52)
(-44)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)

Susijusios žymos: