„Apie tai niekas nekalba.“ Ekspertas skelbia apie katastrofą po HE sprogimo  ()

Snegiriovas išsakė Kachovkos sprogdinimo pasekmes, apie kurias niekas nekalba.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-12 „Apie tai niekas nekalba.“ Ekspertas skelbia apie katastrofą po HE sprogimo  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dmytro Snegiriovas paneigė informaciją, kad priešas, susprogdinęs Kachovkos hidroelektrinę, pakenkė pats sau, ir dabar Krymas liks be vandens. Iš tikrųjų tai netiesa, nes, pasak karo eksperto, rusai ruošėsi sugriauti užtvanką, todėl ir išpumpavo rekordinį kiekį vandens. Kitas dalykas, kad Ukrainai ši katastrofa turės katastrofiškų ir pavėluotų pasekmių.

Dmytro Snegiriovo nuomonę apie teroro akto Kachovkos užtvankoje pasekmes galima rasti vaizdo įraše „YouTube“ svetainėje.

Viena iš pagrindinių problemų, su kuriomis Ukraina susidūrė po šio įvykio, buvo vandens tiekimo problemos kai kuriuose regionuose. O problema ne tik ta, kad civiliai gyventojai liks be vandens, bet ir ta, kad nustos veikti kai kurios strategiškai svarbios įmonės, kurių dauguma yra Dniepro regione.

Antroji problema – dirbtinio bado prielaidos. Dmytro Snegiriovas tai įvardijo taip: „Pažvelkime į pasekmes, kurias turime Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontroliuojamose teritorijose. Jau kalbėjome apie Dniepro sritį, kur kilo problemų dėl vandens. Kam buvo sukurta Kachovkos hidroelektrinė? Ji buvo sukurta drėkinti Chersono, Zaporožės ir Dniepro regionus. Vandens trūkumas smogė žemės ūkio produkcijos gamintojams. Galima sakyti, kad buvo sukurtos prielaidos dirbtiniam badui. Jei nebus vandens, nebus ir derliaus.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(21)
(-11)

Komentarai ()