BILD skelbia video, kaip Putinas pažemino Šoigu (Video)  (1)

Žiniasklaidos apžvalgininkas atkreipė dėmesį į tai, kad RF ginkluotųjų pajėgų nesėkmių Ukrainoje fone nutrūko Vladimiro Putino draugystė su Sergejumi Šoigu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Taip galėjo nutikti dėl Rusijos Federacijos prezidento noro apkaltinti Gynybos ministerijos vadovą, kad jis pralaimėjo karą su Ukraina ir taip nukreipti nuo savęs visuomenės pyktį.

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas pažemino gynybos ministrą Sergejų Šoigu per renginį karo ligoninėje, į kurią antradienį, birželio 13 d., atvyko Rusijos vadovas ir atitinkamos ministerijos vadovas. Tai parašė BILD apžvalgininkas Markas Oliveris Rühle.

Į Centrinę karo ligoninę Maskvos srityje atvyko Rusijos prezidentas ir Gynybos ministerijos vadovas. Ten V. Putinas įteikė valstybinius apdovanojimus Ukrainoje kovojusiems ir sužeistiems kariškiams. Prezidento vizitas karo ligoninėje buvo nufilmuotas, o vaizdo įrašas paskelbtas Rusijos Federacijos vadovo svetainėje.

Oliveris Rühle savo ruožtu atkreipė dėmesį į tai, kaip Putinas ir Šoigu bendravo vienas su kitu.

„Putinas smarkiai atsuko nugarą Šoigu, kuris liko bejėgis. Ši kurioziška scena privertė Šoigu atrodyti nejaukiai! Putinas žemina savo gynybos ministrą", – rašė žurnalistas.

 

Žiniasklaidos apžvalgininkas taip pat priminė, kad anksčiau Vladimiras Putinas ir Sergejus Šoigu buvo draugiški. Jie kartu praleido daug laiko ir net kartu atostogavo. Tačiau pastaruoju metu Rusijos Federacijos prezidentas buvo itin nepatenkintas Rusijos ginkluotųjų pajėgų pralaimėjimais Ukrainoje. Todėl jis kritikuoja Šoigu dėl karinių Rusijos armijos nesėkmių.

„Ekspertų nuomone, Putinas norėtų, kad gyventojų ir ypač karių pyktis būtų nukreiptas į Šoigu, o ne į jį patį“, – sakė žurnalistas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(16)
(13)
(3)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)