„Tai keičia sąmonę!“ Skelbiama, kaip buvo apšaudytas sraigtasparnis su Putinu  ()

Vladimiras Putinas papasakojo, kaip pateko į apšaudymą skrisdamas sraigtasparniu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos diktatorius teigė, kad jis neva pateko į apšaudymą skrisdamas sraigtasparniu. Anot Vladimiro Putino, tai įvyko jo vizito Čečėnijoje metu.

Apie tai diktatorius pasakojo kalbėdamas su vadinamaisiais karo korespondentais. Putinas sakė, kad šis atvejis tariamai „pakeitė sąmonę“, skelbia „24 kanalas“.

Rusijos propagandistai internete skelbia Putino pasakas ir kalba apie savo lyderio „drąsą“. Konkrečiai, per konferenciją su vadinamaisiais „karo korespondentais“ Rusijos diktatorius papasakojo kuriozinį įvykį iš savo biografijos.

Pasak Putino, jis tarimai pateko į apšaudymą skrisdamas sraigtasparniu. Tai įvyko Naujųjų metų naktį Čečėnijoje – nuo ​​1999 metų gruodžio 31 dienos iki 2000 metų sausio 1 dienos.

 

Tuo metu Putinas buvo tik pradėjęs eiti valstybės vadovo pareigas. Putinas sakė iš pradžių manęs, kad tai fejerverkų garsai, nes buvo Naujųjų metų naktis. Tačiau pilotai pranešė, kad tai buvo apšaudymas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(31)
(-27)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()