[ŽT] Per daug prisigėrė? Putinas sugalvojo, kaip pabaigti karą  ()

Vladimiras Putinas išropojo iš bunkerio, kad padarytų absurdišką ir cinišką pareiškimą, kaip užbaigti karą Ukrainoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bendraudamas su vadinamaisiais „karo korespondentais“ Putinas papasakojo daug ciniškų nesąmonių ir grasinimų. Pavyzdžiui, jis sakė, kad Rusija gali pasitraukti iš „grūdų susitarimo“. Putinas staiga užsiminė ir apie Trečiąjį pasaulinį karą ir pabrėžė, kad „laimėtojų jame nebus“.

Per susitikimą su karo korespondentais Putinas gyrėsi tariamais Ukrainos ginkluotųjų pajėgų nuostoliais per pastarąją savaitę. Jis kalbėjo apie milžinišką kiekį sunaikintos technikos, kurią Ukrainai suteikė tarptautiniai partneriai.

„Tai yra savihipnozė, savęs įtikinėjimas. Žinome, kad iš tikrųjų patarėjai su Putinu bendrauja aplankų ir ataskaitų kalba. Reikėjo pateikti pergalingus pranešimus, o ne pasakyti, kad ukrainiečiams iš tikrųjų sekasi, jie vykdo aktyvius puolimo veiksmus“, – pabrėžė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų teritorinės gynybos 112-osios brigados atstovas spaudai Andrejus Kovaliovas.

 

Putinas taip pat atskleidė, kada, jo manymu, karas Ukrainoje baigsis - jis sakė, kad tam tereikia, kad Vakarai nustotų tiekti ginklus Ukrainai. Kitaip tariant, kuo mažiau ginklų turės Ukraina, tuo greičiau karas baigsis. Putinas tokiu būdu pabrėžia, kad kovos tol, kol Ukraina pralaimės.

(4)
(38)
(-34)

Komentarai ()

Susijusios žymos: