[ŽT] „Per 3 dienas 320 žmonių. Čia tikros skerdynės!“ (Video)  ()

Rusijos karys netiki, kad galės grįžti namo gyvas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos okupantas, perkeltas į Donecko srities Lymano sritį, skundžiasi nuolatiniu „Gradų“ ir „tolimojo ginklo“ apšaudymais. Jis liko praktiškai be apsaugos ir galimybės kautis. Sprendžiant iš jo balso, tokios pačios dekadentiškos nuotaikos ir pas visus užpuoliko kolegas.

Pokalbyje, kurį perklausė Rusijos Federacijos gynybos ministerijos vyriausiasis žvalgybos direktoratas, rusų karys savo pažįstamam prisipažino netikintis galimybe išgyventi po stiprios Ukrainos ginkluotųjų pajėgų ugnies.

„Trumpai tariant, jei ką, tai padėk palaidoti. Per tris dienas 320 žmonių, o gal net daugiau. Čia tikros skerdynės! Taigi, kalbu grubiai. Mano apsauginė liemenė kaip rėtis. Dabar atveš naują“, - sako jis. 

 

Įsibrovėlio pašnekovas tiesiog sužavėtas „antrosios armijos“ atstovo žodžių ir prašo nenusiminti ir nepadaryti sau kažką blogo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(31)
(0)
(31)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: