Rusijoje kelia bangą. Duoda po milijoną už vieną tanką „Leopard“ (Video)  ()

Sankt Peterburgo tarptautiniame ekonomikos forume „Z“ dainininkai Baskovas ir Lepsas paskelbė apie piniginį atlygį okupantams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Viename iš Sankt Peterburgo tarptautinio ekonomikos forumo renginių kalbėjęs dainininkas Nikolajus Baskovas pareiškė esąs pasirengęs sumokėti milijoną rublių už kiekvieną Ukrainoje numuštą tanką „Leopard“ arba „Leopard-2“.

Apie tai praneša agentūra „Meduza“.

Prie Baskovo prisijungė dar vienas invaziją į Ukrainą palaikantis proputiniškas Rusijos atlikėjas Grigorijus Lepsas.

„Viską, ką galime padaryti dėl mūsų sovietų armijos, atsiprašau, Rusijos armijos, padarysime iš širdies. Jei galėsime dainuoti, mes ten dainuosime. Jei galėsime padaryti kokį nors piniginį atlygį mūsų kovotojams, padarysime tai“, - sakė G. Lepsas.

 

Kaip praneša „Fontanka“, prie Baskovo ir Lepso iniciatyvos taip pat prisijungė dainininkas Jurijus Antonovas, dainininkė Jelena Sever, „Rusijos žiniasklaidos grupės“ savininkas Vladimiras Kiseliovas ir televizijos laidų vedėja Julija Baranovskaja.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(31)
(-29)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()