„Pamažu juda link to“. Putinas skelbia apie slaptą Lenkijos planą (Video)  (1)

Rusijos prezidentas pareiškė, kad Ukrainoje Antrojo pasaulinio karo metais ukrainiečių nacionalistai neva nužudė 1,5 mln. žydų, taip pat lenkų ir rusų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremliaus vadovas Vladimiras Putinas teigė, kad lenkai neva turi teritorinių pretenzijų Ukrainai ir pretenduoja į vakarinės šalies dalies teritoriją. Tai jis pareiškė penktadienį, birželio 16 d., Sankt Peterburgo tarptautiniame ekonomikos forume.

Per savo kalbą Putinas apkaltino Ukrainos nacionalistus, kuriuos pavadino „benderitais“, neva sunaikinus milijonus žydų, rusų ir lenkų Ukrainos teritorijoje.

„Ukrainoje buvo išnaikinta 1,5 mln. žydų. Nekalbu apie rusus, apie lenkus, kurie, beje, nepamiršo, kas iš „benderitų“ pusės vyko Ukrainoje. Na, lenkai, gerai, - jie turi savo tikslus - jie svajoja ir mato Vakarų Ukrainos susigrąžinimą. Ir, sprendžiant iš visko, pamažu juda link to", – kalbėjo Putinas.

Be to, per savo kalbą Putinas Ukrainos prezidentą Volodymyrą Zelenskį pavadino „žydų tautos gėda“ .

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(37)
(-36)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)