Didžiulė jėga. Žvalgyba skelbia, ką Rusija skubiai permetė į Ukrainos pietus  ()

Palydovinės nuotraukos atskleidė daugiau nei 20 Rusijos atakos sraigtasparnių, stovėjusių Berdiansko aerodrome.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Didžiosios Britanijos žvalgybos duomenimis, yra prielaida apie laikiną Rusijos ginkluotųjų pajėgų pranašumą Ukrainos pietų oro erdvėje. Taip yra dėl papildomų atakos sraigtasparnių perkėlimo į šį regioną reaguojant į Ukrainos kontrpuolimą. Tai teigiama birželio 17 d. Britanijos gynybos ministerijos žvalgybos apžvalgoje apie Ukrainos karą.

Anot analitikų, prasidėjus Ukrainos karių kontrpuolimui šalies pietuose, Rusijos Federacija į frontą permetė papildomų atakos sraigtasparnių.

Yra pranešimų apie daugiau nei 20 Rusijos atakos sraigtasparnių Berdiansko aerodrome, aptiktų palydovinėse nuotraukose. Šie duomenys liudija Rusijos karinio aktyvumo padidėjimą pietų Ukrainoje.

„Nuolatinėje konkurencijoje tarp aviacijos ir kovos su jais priemonių Rusija tikriausiai įgijo laikiną pranašumą Ukrainos pietuose, ypač dėl atakos sraigtasparnių, galinčių panaudoti ilgesnio nuotolio raketas prieš antžeminius taikinius“, – pažymima apžvalgoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(16)
(-14)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()