Netikėta žinia. Putinas skelbia, kad Rusija įvykdė vieną iš SVO tikslų  ()

Rusijos diktatoriaus spaudos sekretorius Dmitrijus Peskovas sakė, kad šalies agresorės uždavinys – mitinė Ukrainos „demilitarizacija“ – jau iš esmės įvykdyta.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai Peskovas pasakė interviu „RT Arabic“.

„Iš tiesų, Ukraina buvo stipriai militarizuota tuo metu, kai prasidėjo specialioji karinė operacija (kaip Rusijos Federacija vadina karą prieš Ukrainą – red.). Ir, kaip vakar sakė Rusijos prezidentas Putinas, viena iš užduočių buvo demilitarizuoti Ukrainą. Tiesą sakant, ši užduotis iš esmės buvo įvykdyta. Ukraina naudoja vis mažiau savo ginklų. Ir vis daugiau naudoja Vakarų šalių jai tiekiamas ginklų sistemas“.

Peskovas taip pat pareiškė, kad JAV vadovaujamos NATO šalys neva vis labiau „įsitraukia“ į „konfliktą“, tai yra, į Ukrainos gynybą nuo Rusijos agresijos.

„Vakarų šalys, būtent Šiaurės Atlanto aljansas, vadovaujamas to paties Vašingtono, vis labiau tiesiogiai ir netiesiogiai įsitraukia į šį konfliktą. Jos kišasi į šį konfliktą ir tampa konflikto šalimi. Žinoma, tai veda prie to, kad konfliktas kartais užsitęsia, o tai lemia, kad padėtis Europoje tampa įtemptesnė, nenuspėjama. Ir, žinoma, tai įpareigoja Rusiją imtis ryžtingesnių priemonių siekiant užtikrinti žmonių Donbase ir Rusijos Federacijoje saugumą“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(51)
(-40)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()