HIMARS įvarė Rusijos artileriją į spąstus (Video)  ()

Ukrainos kariuomenės HIMARS sistemos netoli Velykos Novoselkos gali sunaikinti beveik visus Rusijos taikinius Zaporožės fronte.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos kariuomenės raketų paleidimo sistema HIMARS įkalino Rusijos artileriją už Zaporožės fronto. Šie kompleksai iš netoli Velykos Novoselkos gali sunaikinti beveik visus priešo taikinius pietiniame fronto ruože, visai netoli rusų pozicijų užgrobtame Mariupolyje. 

Tokią išvadą padarė „BILD“ ekspertas Julianas Ropcke, komentuodamas vaizdo įrašą, kuriame užfiksuotas rusiškų savaeigių haubicų „Msta-S“ sunaikinimas.

Analitikas atkreipė dėmesį į tai, kad HIMARS gali smogti taikiniams 85 km atstumu, o maksimalus rusų artilerijos šaudymo nuotolis yra tik 40 km. Atsižvelgiant į tai, rusai yra priversti perkelti savo dalinius arčiau fronto linijos, kad galėtų atakuoti ukrainiečių pozicijas, dėl to jie patenka į HIMARS atakas.

 

Eksperto teigimu, Rusijai tenka rinktis: arba atsitraukti, arba perkelti savo artileriją arčiau fronto, tačiau tokiu atveju ji bus sunaikinta HIMARS smūgiais, kai tik ją aptiks ukrainiečių dronai. 

Analitikas paskelbė Zaporožės krypties žemėlapį. Pozicijos, kurias gali pasiekti HIMARS įrenginiai, jame pažymėtos žaliai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(43)
(0)
(43)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: