[ŽT] Bus rekordas, beprotiški skaičiai. „General SVR“ skelbia kiek Rusija neteko kareivių  ()

Birželio 18-osios rytą Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas gavo pranešimą apie „specialiąją operaciją“ su skaičiais apie Rusijos armijos nuostolius, tarp kurių buvo likviduoti ir dingę okupantai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sprendžiant iš jų, agresija prieš Ukrainą rusams jau kainavo 295 000 bendrapiliečių gyvybių. Šią informaciją paskelbė įtakingas Rusijos „Telegram“ kanalas „General SVR“. Šie duomenys kol kas oficialiai nepatvirtinti. Dokumente teigiama, kad reguliarioji armija kare prieš Ukrainą prarado 222 319 karių, o „Wagner“ – 72 771.

Ukrainos pusė skelbia kuklesnius skaičius. Remiantis rytine  Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo birželio 18 d. suvestine, bendri Rusijos karių nuostoliai siekia 219 820, iš kurių 650 – per pastarąją parą likviduoti okupantai.

 

Reikia pažymėti, kad Maskva nuo rusų slepia savo „specialiosios operacijos“ nuostolius. Paskutinį kartą Rusijos gynybos ministras Sergejus Šoigu apie žuvusiuosius pranešė praėjusių metų rugsėjį. Tada jis įvardijo toli nuo realybės atitrūkusį skaičių – 5937 karių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(52)
(2)
(50)

Komentarai ()