NYT skelbia pavojingą žinią. Ką padarė Rusijos armija  ()

Rusijos pajėgos pagerino gynybą, artilerijos koordinavimą ir oro paramą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai birželio 19 d. pranešė „The New York Times“.

Žurnalistai peržiūrėjo dokumentus ir vaizdo įrašus, liudijančius Rusijos armijos veiksmų tobulėjimą. Vakariečiai sako, kad greičiausiai Rusija tapo stipresniu priešu. Tai svarbu, nes Ukraina vykdo kontrpuolimą, o Rusijos Federacija – gynybą. Šis posūkis, kaip pažymima publikacijoje, vis dar labai toli nuo pradinio Rusijos plano visapusiškai įsiveržti ir greitai nugalėti Ukrainą.

Autoriai kalbėjosi su 17 Ukrainos karių, Rusijos belaisviais, karininkais ir Vakarų pareigūnais, peržiūrėjo vaizdo įrašų ir dokumentų seriją. Teigiama, kad Kremliaus pastarojo meto sėkmę, įskaitant Bachmutą, lėmė prisitaikymas.

Reguliari Rusijos armija „nebevaro“ į mūšį šarvuotų kolonų, kur jas galima greitai sunaikinti. Okupantai taip pat dažniau naudoja bepiločius orlaivius ir zondavimo atakas. Be to, Rusijos Federacijos ginkluotosios pajėgos išmoko vykdyti pasalą, kuri reikalauja tolerancijos ir drausmės.

 

Okupantai padarė tokias išvadas po to, kai nuo plataus masto invazijos pradžios patyrė didžiulius gyvosios jėgos ir įrangos nuostolius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(9)
(2)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()