[ŽT] „Situacija bloga.“ Putinas „net labai susirūpinęs“ įvykiais Ukrainoje  ()

Rusų okupantai labai susirūpinę dėl Ukrainos gyvenviečių išlaisvinimo Zaporižios ir Donecko srityse. Tai liudija ir pastarieji Vladimiro Putino pareiškimai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos Vyriausiojo žvalgybos direktorato atstovas Andrijus Jusovas teigia, kad į Putiną panašus  žmogus (ukrainiečiai mano, kad viešumoje Putiną pavaduoja antrininkai) pastaruoju metu pradėjo labai dažnai sakyti, kaip jam „netrukdo“ Ukrainos kontrpuolimas. Tą patį sako ir diktatoriaus aplinkos atstovai.

„Akivaizdu, kad išvada yra tik viena - jiems tai kelia nerimą. Tai jau ribojasi su kažkokios panikos priepuolio elementais. To žiniasklaidoje dabar iš tikrųjų daug ir dažnai rašistai diskutuoja būtent apie ukrainiečių kontrpuolimą aukščiausiame savo karinės-politinės nusikalstamos vadovybės lygyje“, – sakė Jusovas.

Anot jo, tai galima vadinti skirtingai – gynybos operacija ar puolimu Tačiau Rusijos informacijos kanalai vartoja terminą „kontrpuolimas“. Kitaip tariant, panašu, kad jie šio proceso poveikio net nebando sušvelninti.

 

„Kad ir vadinamasis ekonomikos forumas... Atleiskite, žinoma, uždaroje diktatūroje nevyksta rimtas ekonominis forumas. Tai tas pats, kas rengti ekonominius forumus Šiaurės Korėjoje. Turi būti kažkokia tema apie ekonomiką, apie augimą, bet jis vėl kalba visą forumą apie Ukrainą, apie anglosaksus“, – reziumavo Jusovas.

(19)
(6)
(13)

Komentarai ()

Susijusios žymos: